Proiecte și șantiere

Cel mai mare parc industrial din vestul Romaniei a fost inaugurat astazi. Afla ce alte investitii industriale se deruleaza in acest an!

Cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei si-a deschis portile pentru companiile interesate sa isi dezvolte activitatea de productie sau administrativa in Europa de Est, odata cu lansarea oficiala care a avut loc astazi, 18 mai 2017.

(sursa foto: banatbusinesspark.ro)

Localizat in comuna Sinandrei , judetul Timis , Banat Business Park se afla la 5 km de Timisoara, la intersectia cu viitorul drum express care va face legatura directa intre Autostrada A1 Budapesta – Bucuresti, E69 si Timisoara.

(sursa foto: banatbusinesspark.ro)

Banat Business Park este certificat conform Legii 186/2013, a primit in decembrie 2016 titlul de Parc Industrial si are o suprafata totala de 856.700 m2.

La nivel national, in perioada ianuarie-mai 2017, la nivel national au fost identificate sau actualizate peste 1700 de investitii din domeniul industrial, conform datelor adunate in cea mai mare baza de date cu santiere din Romania. Vorbim aici de constructii de hale, constructii agrozootehnice, spatii logistice, ateliere, chiar extinderi sau retehnologizari spatii de productie.

Afla la timp de investitiile industriale care te intereseaza accesand

catalogul Info Hale!
Related Articles

Back to top button