Promovează-ți afacerea cu InfoHale

promovează-te la
  • peste 7000 de hale în construcție
  • peste 10.000 abonați
  • 1200 de firme care execută hale
  • 3000 de proiectanți și arhitecți care specifică soluții industriale
  • 5000 de investitori care caută soluții tehnice pentru investiția lor

Lumea construcțiilor este extrem de dinamică, iar InfoHALE mă ajută să nu rămân în urmă cu informațiile și cu cererile din domeniu.

Dorel Bajaliu
Director General ENERGOUTILAJ

InfoHALE este altfel. Nu mă asaltează cu informații, mi le dă doar pe cele cu adevărat utile pentru domeniul în care activez.

Ivan Kachaunov
Country Manager STORACTLOG Ltd

Existența pe piață a unui portal unic, cu informații și analize exclusive în ceea ce privește investițiile din domeniul construcțiilor industriale, facilitează alinierea la tot ceea ce ține de cerințele pieței, precum și anticiparea acestora. Din punctul nostru de vedere, InfoHALE întrunește toate aceste caracteristici.

Laura Ciobotaru
Sales Manager Marcegaglia

Cred că orice antreprenor serios care are legătura într-un fel sau altul cu domeniul construcțiilor a accesat cel puțin o dată portalul InfoHale. Eu îl urmăresc constant pentru că este un instrument de business foarte util, o sursă continua de informații calde din teren.

Ciprian Oprea
CEO MCA Grup Romania

Pe InfoHALE gasesc intotdeauna ceva foarte interesant de citit din industrie: nu doar simple stiri, ci informatie valoroasa de afaceri!

Adrian Mustațea
Director Comercial Midal

Profil de
companie

Ai la îndemână cel mai de impact instrument pentru a-ți crește notorietate în piața construcțiilor industriale prin intermediul profilului de companie de la secțiunea Furnizori.

Email
Marketing

Ajungi la peste 10.000 de abonați activi care au lucrări sau investiții în domeniul construcțiilor industriale. Îți crește vizibilitatea ta în fața concurenței prin Newsletteru-ul infoHALE.

Advertoriale și
comunicate

Poți să prezinți periodic noutățile sau beneficiile pe care le aduc produsele sau serviciile tale în piața construcțiilor industriale. Îți crești notorietatea într-un mod ușor prin informații de impact.

Display
Marketing

Ai vizibilitate timp de o lună prin intermediul bannerelor pe prima pagină InfoHale dar și pe multe alte pagini vizitate de mii de oameni interesați de produse sau servicii ca ale tale.

DE CE FUNCȚIONEAZĂ InfoHale?

Pentru că te promovăm exact la cei care construiesc hale industriale. Folosim ca și motor de marketing puterea informațiilor și a șantierelor din spatele www.victa.ro - cea mai mare baza de date cu santiere din ROMANIA.
Completează formularul de mai jos pentru a primi oferta completă.