Stiri

1 din 5 proiecte industriale se află în zona de Nord-Vest

Domeniul industrial este unul care atrage an de an atenția investitorilor și specialiștilor din industria construcțiilor, drept urmare, analizând datele surprinse în analizele ulterioare (care s-au concentrat pe anul 2018 și pe primul trimestru din 2019), nu ne surprinde faptul că acest segment se păstrează în continuare în top 3 ca și număr total de proiecte identificate. Cu un total de 2539, construcțiile industriale sunt surclasate doar de cele de tip rezidențial private.

Surpriza începutului de an când, la nivel de zone, Nord-Vestul reușea să câștige titulatura de magnet pentru investițiile industriale la nivelul țării, a continuat și în următoarele 3 luni. Astfel, observăm că această zonă a oferit pieței o cincime din numărul total de proiecte, fiind urmată de zona Centrală cu 376 de investiții identificate și zona de Sud cu 357. 

La polul opus se află zona București – Ilfov cu cel mai scăzut număr de proiecte anunțate în domeniu: 188, în timp ce la categoria creșteri spectaculoase Sud-Estul a surprins cu triplarea numărului de investiții comparativ cu anul 2018.

Descoperă mai multe informații despre tipurile de proiecte industriale anunțate în primele 6 luni ale anului din analiza Construct Intelligence pe care o poți solicita gratuit AICI!
Related Articles

Back to top button