Stiri

1800 investitii industriale si de retail in acest semestru. Cate din ele poti oferta astazi?

1800 de investitii industriale si de retail . Cate din ele mai pot fi ofertate astazi?

IBC Focus a luat la raport peste 1800 de investitii industriale si de retail in primele 6 luni ale anului. Dintre acestea, 1544 au reprezentatconstructii industriale (hale, depozite, fabrici si spatii de productie, ateliere, ferme, abatoare, etc.) iarrestul de 277 au reprezentatconstructii de retail (supermarketuri, hypermarketuri, magazine, centre de bricolaj sau cash & carry, showroom-uri sau benzinarii, mall-uri sau centre comerciale, dar si magazine mai mici).

vrei sa ofertezi sute de hale in proiectare sau constructie

Ti-a crescut afacerea pe masura cresterii sectorului in care activezi?

Nu e uriasa, dar nici de neglijat. E o crestere de nota perfecta – 10. 10% e plusul castigat de numarul constructiilor Industriale si de Retail din primele 6 luni ale anului 2012 fata de aceeasi perioada din 2011, potrivit portalului www.raportuldeinvestitii.ro.

Evolutia numarului de proiecte industriale si de retail in primul semestru din perioada 2010 – 2012

Evolutia numarului de proiecte industriale si de retail in primul semestru din perioada 2010 - 2012

Interesant este ca aceeasi crestere a consemnat-o si semestrul I din 2011 fata de semestrul I din 2010. Cu aceasta crestere, incurajatoare am putea spune, de 10% de la un semestru la altul, piata constructiilor industriale si de retail isi ia examenul semestrial cu brio, fara sa lase urme de indoiala cu privire la volumul de lucrari si potential din piata.




Related Articles

Back to top button