Stiri

Afla cate proiecte industriale din Romania au ales caramida in locul panourilor sandwich

Intr-un domeniu in care panourile termoizolante sunt cel mai des utilizate pentru inchiderile halelor, exista proiecte industriale care au specificate in caietul de sarcini inchideri din blocuri ceramice.

Cate proiecte industriale au specificat zidarie din caramida in ultimele 6 luni?

Conform datelor furnizate de acceleratorul de vanzari dezvoltat de IBC Focus Prospec – in primele 6 luni din 2017, la nivel national, peste 2070 de proiecte aflate din diferite statii de constructie au avut nevoie de inchideri din blocuri ceramice. Arhitectii au specificat in caietele de sarcini peste un 1.000.000 de metri cubi de caramizi si blocuri ceramice.

In domeniul industrial procentul de lucrari care contin blocuri ceramice reprezinta 5% din toate lucrarile cu zidarie din caramida si 10% din totalul de proiecte industriale aflate de la inceputul anului.

Ca si oportunitati de vanzare pentru producatorii de blocuri ceramice peste 50% din proiectele industriale se afla in stadiul de proiectare, iar peste 80% din lucrarile industriale care au nevoie de inchideri ceramice sunt constructii noi. Mai jos puteti vedea reprezentarea grafica a proiectelor industriale in functie de stadiul si tipul lucrarilor.

Stadiul constructiilor

Tipuri de constructii

Vrei sa vezi toate proiectele care au nevoie de zidarie din caramida? Cere un DEMO GRATUIT!
Related Articles

Back to top button