Stiri

Afla tot ce misca pe piata constructiilor la maratonul expozitional de la Romexpo, in perioada 23-26 martie!

Romexpo organizează între 23 și 26 martie 2017 cele mai importante târguri din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior și grădinăritului. Companii autohtone şi internaţionale îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expoziţional, la:

Construct Expo | Ambient Expo  | Mobila Expo | Romtherm | Expo Flowers & Garden  | Antique Market

Află la CONSTRUCT EXPO tot ce mișcă pe piața construcțiilor!

CONSTRUCT EXPO este cel mai mare târg de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii din România.
Ediția 2017 reuneşte peste 150 de firme din domeniu, reprezentând un punct de atracţie pentru antreprenorii şi experţii în construcţii, dar şi pentru publicul larg interesat de echipamente şi utilaje pentru uz propriu. Pe langă componenta expozițională, evenimentul generează și o serie de activități conexe menite să aducă laolaltă asociații, autorități de la nivelul administrației centrale, producători, importatori și distribuitori de produse și servicii dedicate tuturor categoriilor de construcții.

Astfel, pe parcursul zilelor CONSTRUCT EXPO au loc conferințe și seminarii precum:

  • Managementul deșeurilor în construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare (23 martie – conferință susținută de Asociația Producătorilor de
  • Materiale de Construcții – APMCR cu sprijinul Ministerului Mediului).
  • Green Homes – locuințele verzi  (23 martie, workshop organizat de Romania Green Building Council – ROGBC, în cadrul căruia se vor prezenta soluții dedicate clădirilor verzi).
  • Noua criză din piața construcțiilor (24 martie, conferință organizată de IBC Focus, care aduce în prim-plan: diverse modalități de a „spiona” concurența pentru a deveni competitiv pe piață, despre secretul multinaționalelor privind acapararea a 50% din afacerile de resort sau despre elementele comune între construcțiile din România și piața pantofilor din Africa).

Noutăți în domeniul instalațiilor și soluții HVAC direct de la producători – la ROMTHERM!

ROMTHERM va reuni pe durata a patru zile firme importante din domeniile aparaturii pentru încălzire, răcire, ventilaţie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolaţii termice, pompe, armături, fitinguri şi robineţi.

Pe întreaga perioadă a expoziției, vizitatorii interesaţi pot asista la prezentări și demonstrații ale tehnologiilor și inovațiilor propuse de către firmele participante, iar expozanţii pot găsi împreună soluţii la ultimele provocări tehnologice ale domeniului, în cadrul conferinţelor organizate de Romexpo şi partenerii săi.

 AMBIENT EXPO – Soluții pentru amenajarea modernă a spațiilor interioare si exterioare!

AMBIENT EXPO este evenimentul „răspunsurilor” la întrebarea Cum putem amenaja modern și util locuința, biroul, spațiul din jurul clădirilor în care muncim sau trăim? Desfășurat tot între 23 și 26 martie, la Romexpo, Ambient Expo reunește peste 80 de companii din țări ca: Egipt, Grecia, Italia, Moldova, România, Spania, Turcia, Ucraina, care prezintă tendințele pe piața amenajărilor interioare şi exterioare.

Târgul internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine aduce în atenţia vizitatorilor noutățile anului în materie de tapet, perdele şi draperii, fiind prezenţi producători şi importatori ai celor mai cunoscute şi căutate branduri mondiale. Vizitatorii se pot documenta şi obţine consiliere privind amenajările interioare de la furnizorii consacraţi de: tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.
Din cadrul AMBIENT EXPO nu lipsesc seminariile și conferințele susținute de Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu pe teme privind obiectul arhitectural și arhitectura teritoriului.

La Ambient Expo va avea loc, pe 24 martie, orele 11:00 – 13:00 (Pavilionul C1 – Romexpo) conferința Interior, Exterior, Tendințe, organizată de Romexpo în parteneriat cu DIZAINĂR și Asociația Atelierul de Creație.

Prinde cele mai bune oferte de mobilier în cadrul MOBILA EXPO

– târg de mobilă cu vânzare –

Târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, organizat în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM) și Camera de Comerţ şi Industrie din România, reuneşte importante companii producătoare de mobilier, ce vor expune piese, accesorii si ansamble de mobilier la preturi avantajoase si stiluri variate, pornind de la clasic si modern pana la cel rustic sau retro-vintage. Evenimentul se adreseaza publicului larg, acelora care doresc să găsească și să achiziționeze la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului.

Tendinţele în grădinărit sunt dictate de EXPO FLOWERS & GARDEN. Evenimentul se adresează atât profesioniştilor (producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti, specialiştilor în unelte şi ornamente de gradină: arbuşti, pavaje, mobilier de grădină, sere) de pe piaţa de import şi distribuţie de flori, plante şi soluţii de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi, cât şi publicului larg.

Între 23 și 26 martie, peste 60 de companii din: Germania, Grecia, Italia si România vin cu oferte variate, promoții și consiliere despre ce flori, pomi și arbuști se poartă în amenajările interioare sau exterioare.

În paralel cu cea mai importantă manifestare expozițională de construcții din România, care reunește târgurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden, în perioada 23 – 26 martie 2017, la Romexpo – Pavilionul C3, se va desfășura o nouă ediție a Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli din România, coroborat cu expoziția specializată ART FLOORS 2017. În cadrul acestui eveniment, va avea loc de asemenea decernarea premiilor Concursului Național de Design pentru Pardoseli, organizat în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București.

ANTIQUE MARKET este locul de întâlnire atât al artiștilor cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor şi găzduieşte pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Programul de vizitare al târgurilor și expozițiilor:

  • 23-25 martie (joi-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00
  • 26 martie (duminică): între orele 10.00 și 16.00Related Articles

Back to top button