Stiri

ALL PACK – Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice

In perioada 30 Octombrie – 03 Noiembrie 2013, Pavilionul A, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO va gazdui cea de-a XV-a editie a Expozitiei internationale pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice – ALL PACK 2013.

Piata de ambalaje din Romania se afla intr-o continua dezvoltare. Schimbarile in comportamentul de consum si cresterea awareness-ului de brand sunt doar doi factori care afecteaza nu numai sectorul alimentar, ci si multe alte domenii ale industriei bunurilor de consum. Furnizorii interni de ambalaje trebuie sa raspunda atat cresterii semnificative a cererii inregistrate in ultima perioada, cat si asteptarilor din ce in ce mai mari cu privire la calitate. De asemenea, constientizarea importantei responsabilitatii sociale in randul corporatiilor din Romania a condus la sporirea solicitarilor de produse si servicii cat mai ecologice.

Manifestarea expozitionala se desfasoara concomitent cu INDAGRA – Targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara, EXPO DRINK & WINE – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice si AUTOEXPOTEHNICA – Expozitie de componente si accesorii auto si se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de ambalaje, materiale de impachetat, utilaje, masini si echipamente specifice.

ALL PACK reuneste cei mai importanti jucatori de pe piata care expun, cu aceasta ocazie noi produse si tehnologii, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea de a lua pulsul pietei, de a achizitiona produse si servicii la preturi avantajoase, sau de a negocia direct cu furnizorii. De asemenea, companiile participante isi pot forma o imagine completa si actualizata asupra evolutiei pietei de profil avand totodata posibilitatea de a intra in contact direct cu clientii actuali sau potentiali, beneficiind astfel de posibilitati excelente de a incheia contracte de succes.

In 2012, expozitiile au reunit 600 de firme participante din 30 de tari, pe o suprafata de 38.000 mp. Pe parcursul celor 5 zile de evenimente au fost organizate peste 22 de conferinte si seminarii, zeci de concursuri si workshop-uri dedicate cu precadere vizitatorilor specialistilor si participantilor la targ, atragand peste 50.000 de vizitatori.

La expozitie vor participa companii din tara si strainatate, din domeniile:

  • Materiale pentru producerea ambalajelor
  • Materiale de impachetare
  • Auxiliare
  • Masini de impachetat
  • Echipament pentru etichetare si marcare
  • Reciclarea ambalajelor
  • Procesarea impachetarii
  • Logistica ambalajelor
  • Securitatea industriala si protectia mediului
  • Echipamente de testare impachetare

Programul de vizitare al expozitiilor este:

30 octombrie – 2 noiembrie 2013, intre orele 10.00 – 18.00

3 noiembrie 2013, intre orele 10.00 -16.00
Related Articles

Back to top button