Ghiduri și SfaturiStiri

AlpAccess – Servicii industriale care acoperă orice înălțime

În cei peste 10 ani de activitate (fondată în 2003), AlpAccess a format o echipă de tehnicieni specializați în lucrul cu corzi, cu ajutorul căreia oferă o gamă largă de servicii industriale de înaltă calitate în zone cu accces dificil sau limitat: reparații, servicii de mentenanță, realizarea de izolații sau aplicarea de protecții pentru sectorul energetic, turbine eoliene, centrale electrice, rafinării, platforme petroliere, instalații de depozitare a țițeiului și gazelor naturale.

Serviciile oferite de AlpAccess sunt realizate în condiții de maximă siguranță, cu echipamente profesionale,de către o echipă de aproximativ 100 de tehnicieni de diverse specializări.

revizie-petromidia

Sectoare acoperite de AlpAccess:
Energie eoliană onshore
Folosirea energiei eoliene ia proporții in România. AlpAccess își folosește experiența în lucrul cu soluții de reparații compozite și corzi, pentru a oferi servicii de mentenanță în mod rapid și sigur. Avem experiență în abordarea turbinelor eoliene Nordex și Vestas.

Energie convențională
Oferim o gamă largă de servicii pentru sectorul de energie convențională. Printre clienții noștri se numără cele mai mari centrale electrice din România: Paroșeni, Turceni, Craiova II, centralele cu cărbuni de la Isalnița și Paroșeni, centrala cu ciclu combinat de la Brazi, centrala nucleară de la Cernavodă.

Hidroenergie
România deține numeroase centrale hidro-electrice. Oferim servicii de inspecție și mentenanță pentru structurile din beton și oțel, precum și pentru baraje.
Asigurăm servicii rapide, sigure și de încredere, folosind metode de acces convenționale sau care implică utilizarea corzilor.

Energie eoloană offshore
AlpAccess își folosește experiența în lucrul cu soluții de reparații compozite și corzi, pentru a oferi servicii de mentenanță în mod rapid și sigur și nu numai.
Avem experiență în abordarea turbinelor eoliene Nordex și Vestas. Am lucrat în toate zonele mari în care se află eoliene, inclusiv Dobrogea, Oravita, Râmnicu Sărat.

Oil&Gas upstream
Oferim servicii rapide și de încredere pentru sectorul de exploatare și producție a petrolului și gazelor naturale din România.
Punem la dispoziție o gamă de servicii, cu posibilitatea mobilizării rapide, în toate zonele de producție din țară.

Rafinărie și petrochimie
Prima rafinărie din lume a fost construită în Ploiești, orașul nostru natal. Primul proiect al companiei AlpAccess a fost la Rafinăria Lukoil, al doilea la Rafinăria Vega Rompetrol, al treilea la Rafinăria Brazi Petrom.

Oil&Gas downstream
Deținem experiență vastă în ceea ce privește instalațiile de depozitare a țițeiului și gazelor naturale.
Oferim servicii de protecție anticorozivă, izolație, amenajări de schele, protecția împotriva căderii și reparație pentru toate instalațiile de depozitare a produselor din țiței ale Rompetrol Downstream din România și ale Terminalului Marin – Port Midia.

Oil&Gas offshore
Cu ajutorul tehnicienilor certificați de IRATA în ceea ce privește accesul cu ajutorul corzilor, oferim servicii rapide și sigure, la prețuri cu mult mai mici față de cele ale metodelor tradiționale de acces. Am asigurat servicii pentru toate platformele offshore ale OMV-Petrom (PCFCP, Gloria, PGSU 3, 6 SI 7), pentru Saipem Scarabeo 8 din Marea Barents, pentru platforma Bideford Dolphin din Marea Nordului.

alpaccess-1

SERVICIILE AlpAccess:

  • Montaj schele industriale, suspendate și mobile
  • Reparații neconvenționale cu materiale compozite
  • Servicii de sudură pentru reparații
  • Izolații termice industriale, izolații calde, reci
  • Liftări echipamente grele și rigging – alpinism utilitar
  • Protecții la foc cu vopsele intumescente
  • Protecții anticorozive industriale, sablări, vopsitorii
  • Alpinism utilitar și alpinism utilitar industrial
  • Servicii turbine eoliene offshore și onshore
  • Protecție la cădere, sisteme de linia viețiiRelated Articles

Back to top button