Proiecte și șantiereStiri

Anul acesta am identificat peste 800 de proiecte din domeniul industrial. Oferteaza-le pe cele care se construiesc acum!

La nivel national, de la inceputul anului am identificat pe Raportul de Investitii peste 800 de proiecte din domeniul industrial, majoritatea fiind constructii anuntate in zona de Nord-Vest a tarii. Ca stadiu de executie, aproximativ 60% din total sunt proiecte inca nedemarate (proiectare, licitatie, intentie), fiind oportunitati importante pentru furnizorii de materiale pentru acest tip de constructii.

casa-metalica3

Raportat la cifrele inregistrate in primele 6 luni ale anilor anteriori, 2016 vine cu o scadere destul de drastica a numarului de proiecte din domeniul industrial. In aceeasi perioada, in anii 2013-2015, media a fost de 1300 de proiecte, anul acesta fiind prima data, dupa o perioada destul de lunga de timp, cand cifrele coboara sub pragul de 1000.

Tocmai de aceea, este foarte important pentru furnizorii de servicii si materiale de constructii din sectorul industrial sa stie exact unde sunt santierele la care pot oferta.

Doresti sa afli ce santiere industriale exista in judetul tau? Completeaza ACEST FORMULAR!
Related Articles

Back to top button