Stiri

ASA CONS încheie cu succes un program de investiții și își stabilește obiective ambițioase pentru 2024

ASA CONS, un producător de prefabricate din Turda, a finalizat recent un program de investiții de peste 1 milion de euro, concentrat pe îmbunătățirea capacității de depozitare și implementarea energiei solare în procesul lor de producție. Noile panouri fotovoltaice instalate pe unele dintre halele de producție sunt proiectate pentru a compensa între 30 și 40% din consumul de energie al fabricii, generând aproximativ 100 kWh.

Planurile pentru anul 2024 includ un ambalaj solid de investiții, care cuprinde înlocuirea unei stații de producție a betonului și alte îmbunătățiri legate de flota de tipare, echipamente mobile și eficiența energetică. În plus, ASA CONS a avut un an 2023 prolific, fiind implicată în proiecte majore precum construcția de centre logistice pentru CTP sau WDP, precum și dezvoltarea de magazine pentru Dedeman și alte proiecte industriale semnificative.

Unul dintre cele mai impresionante proiecte ale companiei este finalizarea montării structurilor prefabricate pentru fabrica MDF Yildiz Entegre România din Oarja, un proiect de 150 de milioane de euro. ASA CONS și-a consolidat reputația prin implicarea în construcția de centre logistice, magazine și alte facilități pentru clienți de prestigiu din România.

Pentru anul 2024, ASA CONS își propune să continue pe drumul succesului, stabilind obiective ambițioase și având în vedere că stabilitatea politică și legislativă sunt factori esențiali pentru un mediu economic favorabil dezvoltării. Compania își estimează o cifră de afaceri de aproximativ 30 de milioane de euro pentru acest an și rămâne un jucător important pe piața locală de prefabricate, cu un istoric solid și o viziune de creștere continuă.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button