Proiecte și șantiere

Care sunt cele mai promițătoare zone de dezvoltare industrială pentru această primăvară?

Prin intermediul modulului MarketIntelligence am identificat 249 de proiecte pentru care a fost obținută autorizația de construire, urmând ca în perioada următoare să fie demarată construcția șantierului. Dintre acestea, județele cu cele mai multe astfel de proiecte sunt Bihor (16), Brașov (13) și, cu un numar egal de proiecte (10), județul Iași, Ialomița și Dolj.

Totodată, investițiile estimate ca fiind cele mai mari pentru acest domeniu se regăsesc în Ilfov (200.13 mil) și Tulcea (199.32 mil), urmate de județul Giurgiu (47.64 mil).

La nivel de proiecte, o mare parte dintre proiectele care se află în stadiul înainte de execuție sunt hale industriale cu funcțiune de depozitare (120), dar și spații de producție (90) și proiecte de tip zoo/bio tehnice (27). Pentru 66 de investiții au fost identificate cereri pentru servicii sau materiale aferente construcției.

Vrei să te promovezi la toate industriale din țară? Cu ajutorul PromoȘantier ajungi la locul potrivit în momentul potrivit! Solicită acum detalii pe: http://www.promosantier.ro/

 

 
Related Articles

Back to top button