Stiri

Cei mai activi arhitecți din domeniul Industrial în 2019

4012 este cifra investițiilor din domeniul Industrial monitorizate în 2019 de singura asistentă virtuală de vânzare la proiectele din România – VICTA.ro, platformă inteligentă dezvoltată de IBC Focus.

Aceste investiții includ ateliere, spații reciclare, spații depozitare, spații de producție și spații cu destinație zoo-bio, iar printre arhitecții și proiectanții care și-au ocupat cel mai mult portofoliile cu astfel de proiecte în ultimul an regăsim nume cu rezonanță care s-au aflat și în topul Celor mai puternice 100 Companii de Arhitectură din România.

Pe locul 1 cu cel mai semnificativ număr de proiecte se regăsește Global Business Management GBM, o companie cu 18 proiecte de acest tip identificate în perioada analizată. Potrivit VICTA.ro, 67% din portofoliu este reprezentat de proiectele dezvoltate în domeniul Industrial.

Locul 1 este împărțit cu biroul Arhabitat 2015, o companie cu peste 1 milion de lei ca și cifră de afaceri și tot 18 proiecte la activ în 2019. În cazul acestei companii doar 44% din totalul lucrărilor sunt încadrate pe segmentul analizat.

În continuare, în top mai regăsim și alte nume precum: Contemporan Proiect, GT Arhitect sau R&T Birou de Arhitectură.

La nivel de zone de interes, investitorii s-au concentrat în 2019 în special pe zona de Nord-Vest atunci când a venit vorba de domeniul Industrial.

Vrei să ofertezi astfel de proiecte? Solicită un demo gratuit la VICTA.ro!
Related Articles

Back to top button