Proiecte și șantiereStiri

Cel mai mare magazin de bricolaj din Romania are 30.000mp si a fost deschis ieri!

In urma unei investitii care s-a ridicat la 36 de milioane de euro, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania a inaugurat ieri (n.r. 14 iunie) un nou concept-store in zona Baneasa. Intins pe o suprafata de aproximativ 30.000 de metri patrati, acesta este, fara drept de apel, cel mai mare spatiu comercial specializat in vanzarea de materiale de constructii din Romania.

(foto: wall-street.ro)

Afla ce hale comerciale si spatii de depozitare se construiesc acum in Romania!

Terenul de 50.000 mp pe care se afla magazinul a fost cumparat de fratii Paval in urma cu 3 ani cu aproximativ 16 milioane de euro. Planul initial era ca investitia sa fie finalizata in 2015, insa mai multe piedici au condus la o amanare a lucrarilor si implicit, a inaugurarii Dedeman Baneasa. Deschiderea acestui nou magazin de bricolaj a generat aproximativ 280 de noi locuri de munca.

(foto: wall-street.ro)

Dedeman Baneasa in cifre:

  • Suprafata magazin: 30.000mp
  • Locuri de parcare: 500 supraterane, peste 250 subterane
  • Valoare totala investitie: 36 de milioane de euro

Retailerul de bricolaj mai are planificate in acest an inca cel putin trei noi spatii comerciale, iar in viitor intentioneaza sa deschida locatii noi in Turda, Slobozia sau Giurgiu si un al saselea magazin in Bucuresti. Toate aceste proiecte, dar si alte proiecte din domeniu, le veti gasi, pe masura ce sunt confirmate, pe raportuldeinvestitii.ro – cea mai mare baza de date cu santiere din Romania.

Sursa articol si poze: wall-street.ro
Related Articles

Back to top button