Proiecte și șantiereStiri

Cereri de oferta pentru o fabrica de solutii perfuzabile

Fabrica de soluții perfuzabile, laborator, depozite și birouri P+2E se afla în curs de execuție, în diferite stadii. Proiectul este prevăzut în două faze: în primă fază partea de birouri şi depozite, iar în a doua etapă unitatea de producţie pentru care compania are nevoie de mai multe autorizaţii, cu termene de finalizare în 2021. Clădirea A va avea suprafața desfășurată 2348 dispusă în regim P+2E, clădirea S reprezentând un depozit cu suprafața de 8504 mp dispus pe regimul de înălțime P+Et, clădirea O având funcția de birouri cu suprafața de 3498 mp dispusă în regim P+2E, clădirea L laboratoare cu suparafața 4756 mp dispusă în regim P+1E+Et, hală depozitare suprafața 3241 mp.

Compania cu un profit cumulat pe 2017 de peste 28 mil RON a demarat acest proiect a cărui valoare este estimată la 552 mil ron. La finalul lunii noiembrie, lucrările pentru proiect au avansat, fiind finalizate inchiderile la una dintre hale și structura la o alta.

Conform asistentei VICTA, antreprenorul a avut până în prezent un total de 120 proiecte active, din care un procent de 40% sunt din domeniul industrial. Din lista de proiecte a companiei mai putem aminti și: fabrică de îmbuteliere pet a berii, unitate producție vată minerală bazaltică, fabrică pentru industria alimentară.

Ești interesat să descoperi toate proiectele în care este implicată compania de antrepriză? VICTA îți poate pune toate aceste informații la dispoziție. Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro

Related Articles

Back to top button