Stiri

Cifra de afaceri de peste 250 milioane de lei pentru CON-A

ScreenHunter_1580 Feb. 03 14.10Anul trecut a fost un an bun pentru firma sibiana de constructii CON-A. Cu o cifra de afaceri mai mare cu 10% decat in anul anterior, pe fondul unui trend ascendent al pietei constructiilor, compania a ajuns la o cifra de afaceri de 253 de milioane de lei.

„Nu exista o reteta general valabila pentru succes, care sa se aplice tuturor companiilor si tipurilor de management. Ceea ce functioneaza in cazul nostru este stabilirea obiectivelor pe care vrem sa le atingem, munca sustinuta si perseverenta si adaptarea permanenta a strategiei pe parcurs pentru atingerea obiectivelor propuse”, a declarat Mircea Bulboaca, proprietarul CON-A, pentru Top 100 Antreprenori in Constructii 2015.

In clasamentul realizat anul trecut de IBC Focus, lider in monitorizarea pietei constructiilor din Romania, compania din Sibiu a ocupat locul al 5-lea, fiind prima companie din afara Bucurestiului in top 5 companii de constructii la nivel national.

In anul 2015, compania s-a remarcat prin portofoliul de lucrari pe care le-a avut in derulare, acesta fiind compus in proportie de aproape 100% din lucrari din segmentul de constructii industriale si civile. Compania a reusit incepand din 2006 sa realizeze anual venituri de peste 100 milioane de lei. Ba mai mult, in 2007, 2011, 2013 si 2014 acestea au depasit 200 de milioane de lei.

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte din 2015 al CON-A a fost Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

 „Piata de constructii din Romania cunoaste o revenire vizibila pe domeniul rezidential si din partea investitiilor realizate de companiile private. Din pacate din peisaj lipsesc tot mai mult investitiile publice realizate de statul roman”, a declarat Mircea Bulboaca intr-un interviu acordat revistei anuale Top 100 Antreprenori in Constructii.

Conform zf.ro, sibienii si-au propus in 2016 sa creasca cu 10-12% capacitatea de productie a prefabricatelor si a elementelor metalice.

 
Related Articles

Back to top button