In ultimele 3 luni, cu ajutorul VICTA.ro au fost identificate si monitorizate 1490 investitii din domeniul Industrial. Aceste investitii includ ateliere, spatii reciclare, spatii depozitare, spatii de productie si spatii cu destinatie zoo-bio. Cele peste 1400 de proiecte au reprezentat munca a peste 300 de antreprenori generali.

Cum arata topul celor mai activi antreprenori generali din domeniul Industrial?

Pe locul 1 cu cel mai semnificativ numar de proiecte se regaseste Emaar Buildings, o companie cu 5 proiecte de acest tip identificate in perioada analizata. Potrivit VICTA.ro, 80% din portofoliu este reprezentat de proiectele dezvoltate in domeniul Industrial.

Locul 2 revine companiei Wincon, o companie cu peste 73 milioane de lei ca si cifra de afaceri si 4 proiecte la activ in ultimele 3 luni. In cazul acestei companii 58% din totalul lucrarilor sunt incadrate pe segmentul analizat.

In continuare, in top mai regasim si alte nume importante tot cu cate 4 proiecte active in domeniul industrial in perioada analizata. Acestea sunt: RAV Construct Estate si RAP Development

Vrei sa descoperi proiectele active din domeniul industrial? Solicita acum 10 santiere de interes active gratuit accesand acest formular!