Stiri

Cine sunt in prezent cei mai activi antreprenori generali din domeniul industrial?

In ultimele 3 luni, cu ajutorul VICTA.ro au fost identificate si monitorizate 1490 investitii din domeniul Industrial. Aceste investitii includ ateliere, spatii reciclare, spatii depozitare, spatii de productie si spatii cu destinatie zoo-bio. Cele peste 1400 de proiecte au reprezentat munca a peste 300 de antreprenori generali.

Cum arata topul celor mai activi antreprenori generali din domeniul Industrial?

Pe locul 1 cu cel mai semnificativ numar de proiecte se regaseste Emaar Buildings, o companie cu 5 proiecte de acest tip identificate in perioada analizata. Potrivit VICTA.ro, 80% din portofoliu este reprezentat de proiectele dezvoltate in domeniul Industrial.

Locul 2 revine companiei Wincon, o companie cu peste 73 milioane de lei ca si cifra de afaceri si 4 proiecte la activ in ultimele 3 luni. In cazul acestei companii 58% din totalul lucrarilor sunt incadrate pe segmentul analizat.

In continuare, in top mai regasim si alte nume importante tot cu cate 4 proiecte active in domeniul industrial in perioada analizata. Acestea sunt: RAV Construct Estate si RAP Development

Vrei sa descoperi proiectele active din domeniul industrial? Solicita acum 10 santiere de interes active gratuit accesand acest formular!
Related Articles

Back to top button