Stiri

Cleaning Show – un eveniment unic dedicat solutiilor profesionale de curatenie, intre 20-23 martie, la Romexo

Industria curateniei profesionale este o piata aflata in plin proces de maturizare in Romania, fiind influentata foarte mult de trendul din sectorul de real estate al Europei de Est. Domeniul curateniei a cunoscut o puternica dezvoltare si genereaza in prezent un interes din ce in ce mai crescut in toate industriile. Tocmai din acest motiv a aparut necesitatea unui eveniment unic in romania –  Cleaning Show, expozitie dedicata solutiilor profesionale de curatenie, care se va desfasura intre 20 si 23 martie la Romexpo, in Bucuresti.

Cu ce noutati vine Cleaning Show 2018?

Anul acesta, Cleaning Show – Expozitie de curatenie profesionala – vine cu un concept imbunatatit, care evidentiaza complexitatea unei industrii in continua expansiune. Astfel, Cleaning Show este singurul eveniment dedicat domeniului curateniei care cuprinde:

  • Sesiuni de networking intre liderii industriei
  • Concursul „Impecabilii” – singurul concurs in care sunt implicate echipe ale prestatorilor de servicii de curatenie
  • Demonstratii LIVE
  • Tehnologii de ultima generatie
  • Cursuri si seminarii
  • Discount-uri EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe perioada targului
  • Intrare GRATUITA pentru vizitatorii specialisti

O multime de branduri puternice din domeniul curateniei profesionale si-au confirma deja prezenta la eveniment (3M, Allegrini, Columbus, Delfin, Ecolab, Hako, Imop, Kaivac, Kärcher, Kiehl, Misavan, Pons, Tana, Tennant,Tenzi, Unger, Wetrok  si multi altii), certificand astfel complexitatea si necesitatea existentei acestui tip de eveniment pentru piata din Romania.

Program de vizitare:

  • 20 – 22 martie 2018 – intre orele: 10:00 – 18:00 / 23 martie 2018 – intre orele: 10:00 – 16:00
  • ACCES GRATUIT pentru VIZITATORII specialisti – pe baza de preinregistrare online pe www.cleaningshow.ro / Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre organizator:

 EUROEXPO, fondatorul si organizatorul targului, este una dintre cele mai mari companii din Romania specializate in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale, avand o experienta de peste 15 ani. CLEANING SHOW, Pack Expo, Metal Show, Baby Boom Show, Print & Sign, Corporate Gifts Show, Expo Plast, Textil Show, Expo Shop sunt doar o parte dintre expozitiile EUROEXPO, ce ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.
Related Articles

Back to top button