Stiri

Comutatoarele de volan pentru Porsche se vor face la Braşov

sursa poza

Compania Preh România, care deţine o unitate de producţie la Ghimbav, în Parcul Industrial Braşov, şi-a programat pentru anul viitor o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 15%, de la 76 la 87 de milioane de euro, ne-a declarat ieri Mihaela Forgaciu, directorul general al companiei. De asemenea, compania urmează să angajeze încă 100 de persoane, urmând să depăşească anul viitor 650 de salariaţi.

Cei de la Preh vor începe anul viitor producţia de comutatoare de volan pentru autoturismele Porsche. „Avem o comandă fermă şi vom începe producţia anul viitor”, a mai spus Mihaela Forgaciu.


sursa poza

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Volkswagen, Skoda, Audi, BMW sau Daimler, a investit 11 milioane de euro în ultimii doi ani la Braşov. În urma acestor investiţii compania spune că şi-a dezvoltat capacitatea de producţie la 4 milioane de piese pe an. Mai mult, nemţii şi-au planificat pentru anul viitor noi investiţii în utilaje şi extinderea suprafeţei de producţie, care vor creşte capacitatea de producţie a fabricii Preh cu încă două milioane de piese pe an.

Astfel, până la finalul anului 2013, capacitatea de producţie a Preh România ar putea creşte la 6 milioane de piese anual. Compania are în prezent în jur de 560 de angajaţi, cu 135 mai mulţi decât anul trecut.


sursa poza

sursa

 

Conform datelor furnizate de RaportuldeInvestitii.ro, în județul Brasov în decursul anului 2012 au fost identificate și confirmate cu date de contact nu mai puțin de
129 de santiere industriale si de retail aflate în diferite stadii de realizare, începând de la intenția de investiție și derularea proiectării, până la execuția lucrării și partea de amenajari.

Hale din Brasov pe anul 2012
Related Articles

Back to top button