Stiri

Conferință: re:FOCUS on Logistics & eCommerce

Pe 2 octombrie Hotel Sheraton din București va găzdui un eveniment extrem de așteptat destinat sectoarelor logistice și eCommerce: re:FOCUS on Logistics & eCommerce.

Dată: 2 octombrie 2018, 08:30

Locul desfășurării: Hotel Sheraton, Sala Platinum București

re:FOCUS on Logistics & eCommerce dezvăluie ultimele tendințe și le prezice pe cele viitoare, oferind în același timp soluții pentru provocările sectoarelor logistic și eCommerce. Conferința aduce laolaltă experți din industrie, retaileri și antreprenori pentru a afla cum poate fi o afacere ajustată în termeni de livrări, game de producție, comerț electronic și ținerea pasului cu cele mai noi tendințe în AI și automatizare.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără: Pierre Francois (Senior Partnerships Manager – What3Words), Daniel Paraschiv (Business Development Manager Transilvania – CTP), Florin Filote (Marketplace Director – eMAG), Alexander Pavlov (Managing Director – FM Logistics Romania) și mulți alții. Lista completă poate fi accesată pe website-ul dedicat.

Informații suplimentare și agenda evenimentului sunt disponibile pe: http://business-review.eu/br-events/refocus-on-logistics-ecommerce

Membrii comunității IBC Focus interesați să participe la Re:Focus on Logistics & eCommerce beneficiază de 15% discount. Înregistrarea se face la următorul link: https://bit.ly/2Cd3yLP. Pentru a beneficia de oferta specială, completați codul de discount “ibc2018” în câmpul “ I have a discount code” al formularului de înregistrare.
Related Articles

Back to top button