Stiri

Contractul de monitorizare pentru proiectul de extindere a aeroportul din Hong Kong, a fost atribuit catre SIXENSE Asia

Al treilea sistem Runway este un proiect major de lucrări de construcții civile planificat în Hong Kong, pentru următorii câțiva ani. Cu mai mult de 74m de pasageri pe an, Aeroportul din Hong Kong este în prezent la o capacitate aproape maximă și trebuie să se extindă pentru a rămâne unul dintre aeroporturile de top-tier din Asia.

Această expansiune include atribuirea a aproximativ 650 de hectare de teren la nord de aeroportul deja existent, în scopul de a construi o a treia pistă și un terminal ce va include o clădire nouă.

După discuții aproape interminabile (prima întâlnire având loc în 2017), SIXENSE Asia a fost în cele din urmă desemnat câștigător pentru instrumentarea și monitorizarea proiectului 3206 “Lucrări de refacere/ transformare” având o valoare totală de aproximativ 20 de milioane
de euro.

Numărul de echipamente necesare vorbește de la sine:
• 1500 mărci de tasare
• 600 Piezometre
• 130 înclinometre
• 130 tasometre multi-punct

Mai mult decât atât, autoritățile aeroportuare sunt foarte preocupate de a avea un sistem de monitorizare  disponibil în orice moment, toate echipamentele fiind complet automate permițând colectarea datelor „în timp real“, ceea ce face acest proiect „unic“.

Pentru a realiza acest lucru, SIXENSE va instala o „nouă“ soluție de monitorizare numită „Accelerometru Shape Array“ pentru
înclinometru, și GPS-ul său pe baza 4DBloc pentru marcile de tasare.

Proiectul a fost demarat deja și va implica cea mai mare parte a echipei SIXENSE din Asia pentru următorii 3 până la 4 ani.
Related Articles

Back to top button