Stiri

Crestere de 200% in 4 ani pe piata gardurilor rezistente la coroziune

Fondata in aprilie 2005 ca o mica afacere de familie, DECORIO a crescut incet si sigur in acesti 14 ani :
– de la un spatiu inchiriat de 100 metri patrati la 11.000 metri patrati spatii proprii .
– de la 2 oameni intr-o garsoniera la 25 de angajati intr-un spatiu propriu modern
– de la o cifra de afaceri de 30.000 lei in 2005 la 13.000.000 lei in 2018
– de la 500 metri de gard vanduti in 2005 la 300.000 metri vanduti in 2018
– de la o poarta vanduta in 2005 la sute de unitati vandute pina 2018

Acum importa, proiecteaza, distribuie, produce si monteaza garduri metalice in toata tara.

In cei 14 ani de activitate, au imprejmuit de toate: santiere, fabrici, depozite, aeroporturi, unitati militare, scoli, gradinite, magazine, stadioane, terenuri de sport, ferme, livezi, autostrazi, ansambluri rezidentiale, parcuri, gradini zoologice, malluri.

Gama de produse a crescut de-a lungul timpului : panouri gard si role plasa, stalpi, porti, bariere, turnicheti , gabioane, compartimentari interioare etc.

In zilele noastre, piata romaneasca din domeniul imprejmuirilor incepe sa fie educata si cererea pentru produse de calitate cu protectie buna la coroziune creste constant, clientii fiind interesati de imprejmuiri cu o durata mare de viata, cu design agreabil si care nu necesita intretinere.

Astfel ca motivul principal pentru care Decorio s-a impus pe piata gardurilor in Romania este nivelul ridicat de protectie la coroziune al materialelor folosite, care asigura acestor solutii o durata mare de viata.

„La 14 ani de la infiintare, suntem bucurosi sa ne uitam la proiectele realizate acum peste 10 ani si sa constatam ca imprejmuirile pe care le-am promovat inca arata impecabil. De aceea privim viitorul cu optimism, sperand ca si deciziile si planurile de viitor sa fie tot atat de inspirate ca cele de pana acum.” – echipa Decorio
Related Articles

Back to top button