Stiri

Crestere de peste 10% a cifrei de afaceri din industria constructiilor metalice

  Industria constructiilor metalice
     Cifra de afaceri din industria constructiilor metalice si a produselor din metal (exclusiv masini, utiliaje si instalatii) a inregistrat o crestere de 13,85 in luna februarie comparativ cu luna precedenta, potrivit ultimelor date publicate de Institutul National de Statistica.
In februarie 2014 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut cifra de afaceri din industria constructiilor de masini a crescut cu 18,2%.
Comparand primele doua luni ale acestui an cu acelasi interval din 2013 s-a constantat o crestere a cifrei de afaceri de 19,2%.
Industria metalurgica
     In luna februarie comparativ cu luna precedenta cifra de afaceri din industria metalugica a crescut cu 6,6%.
Comparativ cu aceeasi luna a anului precedent in februarie 2014 cifra de afaceri a crescut cu 7,2%.
In primele doua luni ale acestui an fata de acelasi interval al anului trecut cifra de afaceri din industria metalurgica a crescut cu 3,5%.
     Cifra de afaceri la nivel national
     In luna februarie 2014, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut atat fata de luna precedenta cu 9,0%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 11,5%.
In perioada 1 ianuarie -28 februarie 2014, cifra de afaceri din industrie pe total (piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 11,5%.Related Articles

Back to top button