ROFMA organizează în data de 9 noiembrie, la Complexul Expozițional Romexpo, cursul Managementul contractelor de Facility Management – „Getting the best value from your FM contracts” cu ocazia ROFMEX 2018.

De ce este important să participați?

Pe parcursul celor patru ore ale evenimentului vor fi abordate – din perspectiva unei consistente experiențe britanice – următoarele teme:

  1. a) Aspecte pozitive și negative în managementul contractelor, elemente de evitat
  2. b) Ce contează cu adevărat atunci când se execută contracte FM
  3. c) Dezvoltarea abordării unei echipe prin implicarea angajaților
  4. d) Colaborarea și măsurarea aspectelor necesare pentru a asigura valoare și optimizare continuă
  5. e) Întrebări, comentarii și recomandări.

Cursul se adresează Facility Managerilor din firmele furnizoare de servicii de Facility Management, Corporate Facility Managerilor, Corporate Real Estate Managerilor, Property Managerilor, altor specialiști în Facility Management, Property Management, Procurement și Workplace Management.

Urmăriți un scurt clip de prezentare al cursului

Coordonatorul dumneavoastră – Anne Lennox-Martin

MSC în CBIFM FBIFM FRICS

Cu o experiență în Business & Facility Management de peste 30 de ani, Anne a gestionat un spectru larg de medii de lucru atât pentru sectorul public, cât și pentru companiile private de rang înalt. Inițial, a lucrat în sectorul public în calitate de client, după care a gestionat contracte multi-locație care acoperă complet Marea Britanie cu întreaga gamă de servicii pentru un important furnizor de servicii FM.

În 2003, Anne și-a înființat propria companie de consultanță, iar în 2014 a devenit Director General al unei noi companii, FMP360 Ltd, care livrează măsurarea strategică a percepției și a relațiilor din cadrul industriei de FM.

Este unul dintre primii șapte studenți care au obținut o diplomă de masterat în Facilities and Environmental Management acordata de University College din Londra în 1994 și primul membru al BIMF care a obținut calificarea profesională în 2002.

În 2007, a fost declarată ca fiind una dintre cele mai influente 20 de femei din FM în Marea Britanie , titulatură acordată de revista FM World. Este membru fondator al WIFM și o personalitate activă în sprijinirea diferitelor grupuri din BIFM.

Coautor al „Ghidului bunelor practici BIFM pentru serviciul clienți în 2010”,  Anne a fost premiată în 2013 de BIFM cu premiul „Impact profund asupra industriei FM”, iar în 2014 i-a fost acordat statutul de Membru al Institutului Regal al inspectorilor autorizați.

Pasionată de industria FM, este considerată lider și speaker inspirațional. Este specializată în formarea personalizată a profesioniștilor în FM și, totodată, a absolvit cursul de practică în domeniul programării neuro-lingvistice în 2014.

Detalii organizatorice

Cursul se desfășoară în Complexul Expozițional ROMEXPO, București, Pavilion C6, în data de 9 noiembrie 2018, între orele 10.00-14.00.

Tarif de participare

(+ 19% TVA) 190 EURO/PERS

152 EURO/PERS (pentru 2 sau mai mulți participanți)

120 EURO/PERS pentru membrii ROFMA

Participanții la Conferința Internațională ROFMEX 2018 beneficiază de o reducere de 20%.

Pentru mai multe detalii accesați www.rofmex.ro