Stiri

Invitatie la seminarul “Tendinte in industria sistemelor de depozitare”

Dexion şi Arilog vă invită la seminarul “Tendinţe în industria sistemelor de depozitare”

În urma succesului raportat în urma colaborării anterioare, Dexion şi Arilog au decis să repete evenimentul axat pe logistica sistemelor de depozitare, aducând mai muţi invitaţi, mai multe tematici abordate precum şi o serie nouă de sisteme inovative pentru depozitare şi manipulare.

Vă invităm pe data de 28 Noiembrie 2013 la Râşnov, Judeţul Brasov să vă reîntâlniţi cu specialiştii industriei sistemelor de depozitare.

Tematici abordate în cadrul evenimentului:

  • Optimizarea halei – maximizarea utilizării spaţiului
  • Tendinţe în domeniul sistemelor de depozitare
  • Inspecţia rafturilor – Prin observarea din timp a problemelor
  • Discuţie deschisă: Identificarea necesităţilor de viitor în domeniul logisticii halelor
  • De asemeni sunteţi liberi să sugeraţi noi tematici ce pot fi discutate în cadrul acestei întâlniri.

 

În cadrul evenimentului veţi putea face un tur al fabricii Dexion, unul dintre cele mai importante centre de producţie a sistemelor de depozitare din europa Centrală şi de Est precum şi vedea în realitate o serie de produse inovatoare pentru optimizarea depozitării şi manipulării bunurilor

Despre ARILOG

Asociaţia Română de Logistică – ARILOG este o organizaţie voluntară, profesională şi educaţională non-profit, care îşi propune promovarea şi dezvoltarea ştiintei şi tehnicilor de Logistică şi Supply Chain în toate companiile româneşti indiferent de industrie precum şi creşterea vizibilităţii acesteia în peisajul economic românesc şi internaţional. http://www.arilog.ro/

 

Despre Dexion

Compania Dexion este prezentă în România din 2006, perioadă în care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni în domeniul proiectării, producţiei şi comercializării diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleţi la soluţii pentru arhivare. Dexion oferă atât soluţii de depozitare produse la fabrica din România cât şi la fabricile grupului din Olanda, Finlanda şi Germania.

Pentru mai multe informaţii, va invităm să vizitaţi http://www.dexion.ro.

 
Related Articles

Back to top button