Ghiduri și SfaturiStiri

Dexion sprijină distribuitorii cu un instrument de proiectare de ultimă generație

Pentru a sprijini dealerii, Dexion a distribuit un instrumentul de design 3D de ultimă generație, construit pe platforma CET Configura.

Instrumentul personalizat pentru produsele Dexion, bazat pe CET Configura cuprinde 4 funcții majore:

  1. Software-ul poate furniza în mod facil, soluții optimizate de depozitare, în funcție de nevoile clientului
  2. Creează o imagine 3D în timp real a aspectului și a funcționării clădirii care conține instalația de rafturi
  3. Generează vizualizări tehnice 2D ale machetei rafturilor și a diferitelor secțiuni ale stelajelor
  4. Specifică Lista de Materiale, evidențiind ușor toate componentele conținute într-un proiect, inclusiv elementele de fixare și accesoriile.

Pe lângă faptul că ajută la realizarea de cotații și proiecte rapide, precise și atractive, CET Configura funcționează și ca un instrument de vânzare extrem de valoros, ajutând potențialul client să vizualizeze cum va arăta zona de stocare, odată ce produsele Dexion sunt selectate.

Principalul avantaj al utilizării acestui instrument modern este că scade timpul de trimitere a ofertelor cu 50%, permițând dealerilor noștri să ofere un răspuns rapid la proiectele urgente, precum și să petreacă mai puțin timp pentru fiecare proiect individual, axându-se în schimb pe atragerea de noi clienți.

Până în prezent, dealerii Dexion din Australia, Bulgaria, Canada, Croația, Franța, Serbia și Emiratele Arabe Unite au primit acces la sistem, precum și sesiuni de instruire și materiale de training dedicate, iar alte câteva țări sunt programate pentru a fi acoperite în viitoarele etape de formare.

Sursa material: Dexion.ro
Related Articles

Back to top button