Dezvoltatorul de spații logistice și industriale CTP l-a numit pe Gijs Klomp în funcția de Head of Business Development în România.

“Gijs este un om dedicat, cu 20 de ani experiență în domeniu și care a gestionat tranzacții de peste 2 miliarde de euro în cariera lui. Sunt foarte încântat să avem un lider de calibrul lui alături de noi. Gijs ne va ajuta să extindem portofoliul CTP în România, piața cu cel mai rapid ritm de expansiune la nivel de CEE”, declară Remos Vos, CEO CTP.

Sursa foto: economica.net

CTP deține și gestionează un portofoliu de 1,5 milioane mp de spații logistice și industriale în România. De asemenea, compania este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spații logistice din Europa, cu peste 6,3 milioane de mp de spații logistice în șapte țări.

Klomp deține informații vaste despre piața industrială de imobiliare în România, iar sarcina principală  în noul său rol va fi extinderea portofoliului la peste 2 milioane mp până la sfârșitul anului 2021. Anterior acestei poziții Gijs Klomp a fost Head of Investment Properties în cadrul companiei de consultanță imobiliară CBRE România. După ce a absolvit studii de management al proprietăților imobiliare la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, acesta a ocupat funcții de senior în managementul de tranzacții și active în cadrul unor companii de renume, precum ING Real Estate Invest Management, JLL, CBRE și Nepi Rockcastle, pentru regiunea CEE.