Stiri

DPD Romania investeste 2,5 milioane de euro pentru dezvoltarea a doua depozite

DPD România, unul dintre cei mai importanti jucători de pe piata locală de coletărie si curierat expres, va investi 2,5 milioane euro pentru extinderea capacitătii logistice pentru 2016. Suma va fi folosită pentru dezvoltarea si dotarea a două depozite: hub–ul central din Sibiu, care va avea o suprafată de cca. 4.200 mp, dezvoltat de WDP, si cel din Bucuresti, cu o suprafată de 4.800 mp, al cărui dezvoltator este Immofinanz Group.

Investitia face parte din strategia de extindere a capacitătii logistice din România, demarată anul acesta, lucru care va juca un rol cheie în dezvoltarea business-ului DPD România, susţin reprezentanţii companiei.

Bugetul de 2,5 milioane euro este destinat exclusiv amenajarii si dotării celor două depozite cu tehnologie si echipamente de ultimă generatie, specifice industriei de curierat.

Noul depozit din Bucuresti va fi dotat cu un sistem performant de rutare a coletelor si va beneficia de o nouă linie de sortare si transport a coletelor. Capacitatea depozitului din Capitală va permite sortarea a 70.000 colete pe zi, respectiv 2.000 de paleti, si acomodarea a 160 de curieri.

Sursa
Related Articles

Back to top button