Stiri

Elba, Policolor și Rigips – cele mai iubite branduri din domeniul industrial în 2019

Potrivit studiului Construct Intelligence realizat de IBC Focus, trio-ul de branduri Elba-Policolor-Rigips se află la conducere atunci când vine vorba despre cele mai iubite branduri în domeniul Industrial. Cu o rată de specificare în caietele de sarcini de 13,6%, Elba reușește să își mențină titlul obținut în 2018, în timp ce brandul Policolor atinge 12,7 puncte procentuale și Rigips 6,2 puncte procentuale.

La nivel de rată de specificare în domeniu, observăm că arhitecții au specificat cel puțin un brand în doar 8,24% din cazuri în caietele de sarcini.

De asemenea, în ceea ce privește situația materialelor folosite la șantierele încadrate pe acest segment observăm că au existat solicitări pentru: Corpuri de iluminat interior (3,85%), Prize (2,93%), Tablouri electrice (2,93%) sau Întrerupătoare (2,89%).

Vrei să ai acces la analize de piață relevante și să crești vizibilitatea propriului brand în piața de specialitate? Cunoaște-l pe ZENU – asistentul tău care îți oferă servicii de marketing fără bătăi de cap.
Related Articles

Back to top button