Stiri

Erbașu General Construct pregătește construirea unei instalații de reciclare a deșeurilor din construcții

Erbașu General Construct, o companie de construcții recunoscută, își propune să demareze un proiect ambițios în domeniul gestionării deșeurilor.

Locația proiectului: Comuna Cernica, în apropierea Bucureștiului, a fost aleasă ca amplasament pentru noua instalație de reciclare.

Facilitățile proiectului: Instalația va cuprinde o hală special destinată procesului de reciclare a deșeurilor ușoare, o platformă betonată și alte facilități necesare pentru funcționarea eficientă a unității.

Procesul de selecție a proiectantului: Erbașu se află în prezent în etapa de selectare a unui proiectant prin intermediul unei proceduri competitive. Valoarea estimată a contractului de proiectare este de aproximativ 1 milion de lei, fără TVA.

Această inițiativă reflectă angajamentul companiei de a contribui la protejarea mediului înconjurător și la gestionarea responsabilă a deșeurilor generate în sectorul construcțiilor.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button