Stiri

Ești CONSTRUCTOR si cauti utilaje? Inscrie-te la licitatia COLOSUS

Cauți să achiziționezi un Utilaj? Pe site-urile de anunțuri găsești peste 120.000 de utilaje, la diverse prețuri și stări tehnice.

Ești dispus să pierzi ore întregi găsind Utilajul perfect? Cum ar fi să achiziționezi utilaje de construcții rapid, la prețul dorit de tine, având starea tehnică transparentă și pe lângă toate acestea achiziția se realizează printr-o licitație, ceea ce înseamnă o experiență unică!

Inscrie-te la COLOSUS – 14 noiembrie 2019

  1. De ce ar trebui sa participi?

Oportunități Unice – Găsești oportunități unice dintr-o gama foarte variată de utilaje, camioane, bărci și avioane scoase la LICITAȚIE.

Fără preț minim rezervat. Licitezi cu prețuri de pornire inclusiv de la 0 € și achiziționezi la cel mai bun preț din piață.

Toate detaliile și informațiile necesare – La fiecare utilaj de la licitație vei beneficia de informații clare, detalii relevante, specificații tehnice, poze, video-uri.

Consultanță de specialitate – Specialiștii noștri, experți în utilaje, îți stau la dispoziție și pentru detalii suplimentare și consultanță în alegerea utilajului potrivit.

Siguranță – Ai rapoarte tehnice de inspecție detaliate pentru fiecare utilaj.

Garanție – Toate utilajele se vând în stare bună de funcționare, iar cele cu “bulina de garanție” vin cu certificat de garanție.

Fără riscuri – Dacă nu reușești să achiziționezi utilajul dorit în cazul licitației, primești avansul de rezervare integral înapoi.

Neworking – intri în comunitatea celor mai importanți proprietari și dealeri de utilaje.

Simplu și Confortabil – La un click distanță poți achiziționa online pe platforma de licitație COLOSUS utilaje, camioane, mașini și avioane fără să trebuiască să părăsești confortul locuinței sau biroului. Eliminăm barierele de distanța și nu mai ratezi o achiziție din simplul motiv al distanței.

Super experiență – Ai parte de o experiență unică de licitație cu distracție și adrenalină.

Ce pot să achiziționez?

Vei avea șansă să achitionezi peste 10 de utilaje și accesorii second hand și noi.

Vom scoate la licitație diverse utilaje și accesorii, de la cupe până la miniexcavatoare;

Vom avea o licitație cu prețuri de pornire de la 0.

Este o oportunitate unică pentru toți pasionații de utilaje să își achizioneze utilaje la super prețuri. 

Lista de utilaje crește constant.

Aici sunt câteva exemple de utilaje pe care le vom avea la licitație .

Inra pe COLOSUS pentru a vedea toate detaliile de participare.
Related Articles

Back to top button