Ghiduri și SfaturiStiri

EUROFIT – Solutii integrate pentru echiparea magazinelor, depozitelor, chiar si aeroporturilor!

Cand vine vorba de mobilarea locuintei, instant iti vin in minte cel putin 10 magazine de mobilier de unde poti sa alegi tot ce ai nevoie pentru fiecare incapere. Dar cand vorbim de spatii comerciale, depozite, arhive, farmacii sau chiar aeroporturi, solutiile de mobilare si echipare trebuie sa fie personalizate in functie de spatiul disponibil, sa aiba un grad inalt de functionalitate si sa fie cat mai utile domeniului caruia sunt destinate.

Organizarea inteligenta a magazinelor si spatiilor de depozitare sunt cheia spre succes in satisfactia angajatilor si clientilor. Creand spatii cu structura eficienta si clara, care pot fi tranzitate fara probleme, ai garantia ca investitia in mobilier personalizat, rafturi metalice, carucioare de transport, sisteme de ghidaj, standuri sau bancuri de lucru e mai buna solutie.

eurofit

EUROFIT iti ofera toate aceste solutii intr-un singur loc. Fie ca deschizi un magazin, o farmacie, un spatiu expozitional, un depozit sau ai nevoie de solutii pentru echiparea unui aeroport, Eurofit tine pasul cu noile tehnologii inovative dezvoltate pentru dotarea oricarui tip de spatiu.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile, compania foloseste o echipa performanta de consultanti in vanzari, arhitecti si designeri interiori. Compania distribuie atat produse finite, cat si produse care pot fi asamblate de cumparator in regim „Do It Yourself/Construieste singur”.

EUROFIT® si CONSTRUIESTE SINGUR® sunt marci comerciale inregistrate a Voyatzoglou Systems Romania S.R.L.

 
Related Articles

Back to top button