Stiri

Video de la fabrica Chrysler unde se produc modele Dodge Viper

sursa poza

De regula, intr-o fabrica Chrysler se produc pana la 500 – 600 de modele pe zi. Uneori, angajatii petrec mai putin de un minut la o masina, totul fiind inlocuit de automatizari si roboti industriali. Insa, la fabrica Chrysler din Detroit sunt produse doar 12 modele pe zi, si anume Dodge Viper.

Cu toate ca este considerat “Orasul Motoarelor”, Detroit are doar doua fabrici de automobile in oras. Una dintre ele este “Chrysler’s Conner Avenue Assembly Plant” care s-a redeschis in Decembrie 2012, dupa ce a fost inchisa pentru mai bine de doi ani in perioada falimentului.

Mai tarziu in aceasta luna va iesi de pe liniile de productie primul “Viper” al fabricii si este construit spre a ridica imaginea companiei mai degraba decat pentru a creste nivelul vanzarilor.

Un muncitor de la Conner, Mike Chapman, spune ca acolo „esti mai mult parte din staff-ul unei aeronave decat un muncitor la linia de asamblare”, pe cand in alte fabrici „esti precum un robot”. In alte fabrici muncitorii petrec mai putin de un minut la fiecare masina; insa la Conner, acestia petrec cam jumatate de ora la fiecare masina. Si cu aproape nici o actiune de automatizare, cele mai puternice sunete sunt cele facute de motorul unui Viper.

La fabrica lucreaza in jur de 150 de angajati, cu o medie de 12 modele executate pe zi, iar pretul de vanzare recomandat de producator pentru Dodge Viper este de nu mai putin de: 97.395 $

Galerie foto si video din interiorul fabricii Chrysler din Detroit:

 

sursa poza

sursa poza

sursa poza

sursa
Related Articles

Back to top button