Proiecte și șantiereStiri

Fabrica de produse igienico–sanitare interesata de colaborare pentru antrepriza generala

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect la care se propun lucrari de construire pentru o fabrica de produse absorbante si igienico–sanitare de larg consum.

Productia nationala de hartii igienico-sanitare a ajuns in 2016 (ultimele date disponibile) la 170.000 de tone, in crestere cu 16% fata de anul precedent. Printre cei mai mari producatori de hartii igienico-sanitare se afla Pehart Tec, Sofidel, Vrancart Adjud.

Conform datelor analizate, beneficiarul investitiei din Dej, judestul Cluj, a semnat un acord cu CEC Bank pentru un credit de circa 48 milioane euro destinat finantarii constructiei de la zero a unei fabrici de produse absorbante, uz gospodaresc si igienico-sanitare. Compania va primi un ajutor de stat de 150,1 milioane de lei pentru o investitie totala de 372 de milioane. Hala va avea o suprafata de 50000 de mp si va fi edificata pe structura metalica cu inchideri din panouri sandwich.

Compania va investi in utilaje de productie de ultima generatie si va crea ca urmare a implementarii acestui proiect 360 de locuri de munca noi. „Implementarea proiectului incepe in prima parte a anului 2019 si va fi finalizata pana la finele anului 2023. Pe parcursul perioadei de implementare diferite parti din instalatie vor fi puse in functiune Dupa prima punere in functiune, compania va avea o cifra de afaceri de 35 milioane de euro, iar la finalul investitiei va dezvolta o cifra de afaceri de 75 milioane”, a mentionat managerul.

Conform beneficiarului au fost primite avizele. Intentiile de colaborare pot fi inaintate pentru a fi avute in vedere, indiferent de stadiul proiectului.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button