Stiri

Freze de zăpadă LUMAG

În anotimpul friguros, nisorile și zăpada sunt motive de bucurie pentru concediile petrecute la munte. Însă pentru activitățile zilnice, cu toții avem nevoie de o FREZĂ DE ZĂPADĂ. Iarna este anotimpul în care până și Moș Crăciun are o freză de zăpadă de la LUMAG.

Cu o experiență de peste 10 ani , LUMAG dezvoltă și promovează mașini și echipamente de construcție de înaltă calitate, cu aplicații atât în zona profesională, cât și cea DYI. Calitatea germană garantată!

Pentru că se apropie iarna, LUMAG îți prezintă gama de freze de zăpadă, care te ajută să te bucuri de fiecare clipă a acestui anotimp. În doar 10 minute, activitatea de deszăpezire devine o activitate plăcută și poți să profiți mai mult de timpul petrecut cu familia!

În video-ul următor poți să te convingi de eficiența frezelor de zăpadă, ușurința în utilizare și modul de funcționare:

SUPER-OFERTA noastră îți este aliat în eliminarea dezavantajului creat de ninsori. Poți să înlături zăpada cu ușurință din locurile nedorite, precum grădini, locuri de parcare, aleile din fața casei sau clădirilor.

Poți să găsești frezele de zăpadă Lumag, într-o promoție activă începând cu data de 09.Octombrie 2019. Mai multe detalii regăsești în excelul atașat aici.
Related Articles

Back to top button