Stiri

Furnizorul Came participă la Security Expo, 28-29 Noiembrie, Londra

Sfârșitul de an vine cu noutăți de la furnizorul CAME, care va participa la Security Expo, în perioada 28-29 Noiembrie 2018, care se desfășoară la Olympia Centre, în Londra.

Vă invităm să vizitați Standul Came, din cadrul Expoziției, pentru a descoperi cele mai inovative soluții de management pentru intrări rezidențiale și industriale, parcări și control acces, precum și pentru zonele urbane, gândite să susțină dezvoltarea mobilității urbane cu scopul obținerii de către orașe a calificativului de „smart city”.

Totodată, vizitând Standul Came, veți afla noutățile celui mai mare producător la nivel internațional și veți lua contact direct cu tehnologia avansată care stă la baza soluțiilor de automatizare de porți produse de către Came, lider mondial, prezent în aproape 200 de țări și cu aproximativ 500 de filiale și parteneri de distribuție globali.

Prin parteneriatul cu Came, Aluterm Group se asigură că oferă întotdeauna soluții de automatizare pentru căile de acces complexe și fiabile, care ne fac viața mai ușoară, indiferent că este vorba de sisteme pentru acasă, la birou, în centrele comerciale, publice sau pentru clădiri speciale, care necesită soluții unice, customizate.

Pentru mai multe informații despre Expoziție, vă invităm să accesați site-ul: www.cameromania.com
Related Articles

Back to top button