Stiri

Halele industriale – mandria celor mai puternici 100 constructori

40% din cei mai puternici 100 de antreprenori generali in constructii au numit cel putin un santier industrial in care au fost implicati in anul 2012.

Mai mult, cand i-am intrebat pe cei mai puternici 100 de Antreprenori Generali care au fost principalele lucrari realizate de ei in 2012, o treime dintre firmele respondente au mentionat halele industriale si comerciale.

Este adevarat ca din totalul proiectelor din 2012, aproximativ o treime din proiecte contractate de primii 100 constructori din tara implica si lucrul cu statul (lucrari de infrastructura si utilitati), asa cum ne arata graficul de mai jos, care exprima ponderea lucrarilor contractate in acest an de constructorii prezenti in top:

ponderea lucrarilor contractate in acest an de constructori

In acelasi timp, lucrarile private sunt necesare majoritatii celor mai puternici 100 de antreprenori pentru a asigura o mai buna stabilitate a fluxului de numerar.

– Vrei sa afli cate lucrari au in derulare primii 100 de antreprenori generali?
– Cat la suta din aceste santiere sunt cu statul si cate private?
– Cum estimeaza primii 100 antreprenori generali evolutia pietei in acest an?

Promoveaza-te in TOP 100 Antreprenori Generali din Romania – oferta de pret aici!

Si trimite un email la iana@ibcfocus.ro cu titlul “I like infoHALE” si primesti cadou o reducere de 10% din preturile afisate.

Rezerva-ti achizitia TOP 100 Antreprenori Generali la pretul de doar 200 ron (+ TVA) trimitand un email cu titlul : Vreau sa achizitionez TOP 100 Antreprenori Generali la adresa marketing@ibcfocus.ro

Anul acesta IBC Focus realizeaza a treia editie a prestigiosului anuar 100 Antreprenori de Top din Romania, anuar ce se bazeaza atat pe cifrele de afaceri inregistrate de constructori dar si pe chestionarele aplicate celor prezenti in top. Mai jos gasiti si o scurta prezentare video:
Related Articles

Back to top button