FurnizoriStiri

Hoval – Soluții pentru încălzire și climatizare interioară

Despre companie

Totul a început cu un cuptor multifuncțional care putea fi folosit atât pentru gătit, cât și pentru încălzire. Pentru prima dată Hoval a făcut din viziunea sa o realitate: o eficiență energetică ridicată într-un singur sistem. Inspirat de această idee simplă, dar ingenioasă, Hoval a construit cazane de încălzire sofisticate utilizând diverse surse de energie. Sistemele de ventilație au întregit curând gama de produse. Astăzi, experiența îndelungată a condus către soluții de sistem inteligente pentru un mediu ambiental plăcut și sănătos.

Ca specialist în tehnologia încălzirii și climatizării, Hoval este o companie experimentată pentru soluții de sistem. De exemplu, puteți încălzi apa cu energia solară și încăperile cu ulei, gaz, lemn sau o pompă de căldură. Hoval integrează diversele tehnologii și ventilația în sistem. Puteți fi sigur că veți economisi atât energie, cât și costuri, protejând în același timp mediul înconjurător.

Soluțiile pentru încălzire și climatizare Hoval

Hoval este una dintre companiile internaționale de top în soluții pentru încălzire și climatizare interioară cu sediul în Vaduz, Liechtenstein. Peste 75 de ani de experiență motivează continuu compania să proiecteze soluții de sistem inovatoare. Exportă astăzi sisteme complete de încălzire, răcire și ventilație în peste 50 de țări.

Soluțiile HVAC de la Hoval se regăsesc în cele mai importante clădiri din lume, precum: Windsor Palace, orașul Vatican și Burj Khalifa. În România furnizează căldură și aer proaspăt pentru clădiri industriale,  comerciale și publice, precum: Coca Cola Ploiești, Continental Brasov, Universitate Bucuresti, Hilton Garden Inn, Hotelul The Marmorosch, Nordis, Liberty Technology Park Cluj si multe altele.

Responsabilitate față de mediu

Hoval tratează responsabilitatea față de mediul înconjurător cu deplină seriozitate, ceea ce se reflect în echipamentele cu amprentă ecologică minimă.
Related Articles

Back to top button