Proiecte și șantiere

IBB Holding Investește 7,5 Milioane de Lei în Infrastructură: O Nouă Stație de Betoane Deschisă în Mogoșoaia

IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii din industria construcțiilor din România, a inaugurat recent o nouă stație de betoane în Mogoșoaia, zona de nord a Bucureștiului, după o investiție de 7,5 milioane de lei. Această expansiune vine ca răspuns la cererea crescândă de beton pe piață, atât în proiectele de infrastructură, cât și în cele civile și industriale, mai ales în zona de nord a Capitalei.

Prin deschiderea noii stații de betoane, IBB Holding poate concura pentru proiecte de infrastructură în această regiune și poate dezvolta parteneriate strategice cu dezvoltatorii imobiliari. Scopul grupului este de a oferi servicii integrate, ecologice și adaptate fiecărui tip de proiect, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a României.

Stația de betoane este certificată conform standardelor RENAR pentru producția de beton civil, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, având o capacitate de producție de 100 de metri cubi pe oră. Această certificare confirmă angajamentul IBB Holding pentru calitatea produselor și respectarea celor mai înalte standarde în domeniul construcțiilor.

IBB Holding se bucură de o reputație solidă în industria construcțiilor, având o vastă experiență în implementarea unor proiecte complexe în infrastructură, drumuri, poduri, autostrăzi, precum și în construcții civile, industriale și rezidențiale. Printre proiectele sale notabile se numără modernizarea pistei PDA2 a Aeroportului Henri Coandă și modernizarea pistelor Aerodromului Clinceni.

În prezent, IBB Holding are proiecte în valoare de peste 270 de milioane de euro în curs de desfășurare, inclusiv Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil și lucrări de întreținere și reparații ale drumurilor la nivel național.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button