Proiecte și șantiere

In 2019 o sa se construiasca un nou parc logistic de 80.000 mp

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect ce se afla intr-o faza incipienta, fiind in curs de avizare.

Parcul logistic va ingloba mai multe hale, cu o suprafata aproximata la 80 000 de mp, ce vor fi edificate pe structura din prefabricate de beton, inchideri din panouri sandwich termoizolante cu vata bazaltica (nu s-au definitivat solutiile finale pe materialele de constructii ce vor fi uzitate).

Beneficiarul a achizitionat un teren de 16 hectare in Dragomiresti Vale, o locatie prime pentru activitatea logistica la periferia de nord-vest a Bucurestiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care se va numi P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren, care are acces imediat la centura nou extinsa a Bucurestiului si permite conexiune facila cu toate partile capitalei, precum si cu autostrazile A1 si A3.

Vrei sa ofertezi rapid la acest proiect? Angajeaz-o pe asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA. Solicita acum un demo gratuit pe: www.victa.ro

Related Articles

Back to top button