Stiri

In 7 zile incepe cel mai important eveniment dedicat energiei si industriei din Romania


IEAS_2014-300x250In 7 zile incepe cel mai important eveniment dedicat energiei si industriei din Romania, International Electric&Automation Show, IEAS.  Editia aniversara, 10 ani de IEAS, se va desfasura intre 09 si 12 Septembrie in locatia traditionala a Palatului Parlamentului din Bucuresti. 

Pe o suprafata de 3.600 mp, timp de 4 zile, vor expune circa 100 de companii din tara si strainatate. Punctul principal al evenimentului il reprezinta eficienta energetica, sursele alternative de energie, industria roboticii precum si inovatiile din domeniu. Anul acesta expozitia IEAS aniverseaza 10 ani si va invita la un eveniment complex ce imbina zona de expunere cu dezbateri tehnice si numeroase elemente de show.

In cadrul acestei editii participantii prezenti vor pune in evidenta unele dintre cele mai deosebite produse si solutii.  Veti intalni solutii inteligente de ultima generatie pentru optimizarea rețelelor electrice, de la generare până la consumatorul final. Solutii in domeniul transportului si distributiei energiei electrice, caseinteligentesi controlul cladirilor, sisteme pentru incarcarea vehiculelor electrice si solutii de robotizare.Sunt prezente tehnologii ce stau la baza constructiilor moderne tip cladiri verzi si permit obtinerea unui inalt nivel de eficienta energetica alaturi de confort superior, securitate si flexibilitate.

Avand in vedere evolutia tehnologiei la nivel mondial, anul 2014 a reprezentat un an important si pentru industria roboticii din Romania, acest lucru fiind vizibil prin prezenta unui numar mai mare de roboti industriali expusi la IEAS fata de editiile anterioare. Cei prezenti vor avea ocazia sa vada un robot functional intr-un acvariu cu apa, precum si un robot care plaseaza diferite piese pe un disc in timp ce acesta se invarte cu o viteza in crestere, robotul detinand o functie numita Motion Control ce permite sincronizarea cu 4 axe.

Un interes crescut este aratat si catre zonele cu risc de explozie si de protectie contra focului, apei, gazului, zone ce pot fi protejate cu aplicatii si produse de etansare special dedicate acestora ce vor fi prezente in cadrul targului.  De asemenea vor fi expuse solutii complete pentru centralele fotovoltaice, energia regenerabila fiind unul din punctele de interes major pentru energia globala. Zona iluminatului stradal este acoperita prin solutii de iluminare stradala inteligenta cu sisteme de reducere a puterii si a emisiilor de CO2.

Mediul de business pune un accent major pe rapiditatea efectuarii interventiilor de service prin diferite solutii conectate la internet si smartphone-uri.

Congresul de Energie si Echipamente Electrice (CEEER 2014), pentru cel de-al treilea an consecutiv, isi va realiza rolul consacrat intre specialistii de notorietate si cei in formare, de a discuta si de a lua pozitie fata de intrebarile esentiale pentru dezvoltarea domeniului energetic. Va avea loc in primele 2 zile ale evenimentului in sala Nicoale Balcescu. Congresul CEEER aduna sub același acoperişcele mai importante firme din domeniul energetic și de echipamente electrice, lideri din domeniul academic și instituțiile de stat, oameni de afaceri și persoanele de decizie din întreprinderile sectorului energetic.

Deschiderea oficiala IEAS are loc în data de 09 Septembrie la orele 10:30, vizitarea evenimentului este libera, iar programul este de la orele 10:00 până la 18:00.
Accesul în Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.

Vă așteptăm la editia de 10 ani a IEAS! The future begins today!

dk_expo_sigla_ieas_2014_600

 
Related Articles

Back to top button