Stiri

Cea mai colorata fabrica din lume!

sursa poza

Fabrica DayGlo Color Corp. este oficial declarata de infoHALE.ro cea mai colorata fabrica din lume !

Iar interiorul aceastei fabrici din Cleveland (Ohio, US) arata de parca aici se fabrica curcubeiele. Pozele si videoclipul de mai jos ne incanta cu multitudinea culorilor atat de vii si de … neobisnuite pentru un spatiu de productie.


sursa poza

Povestea fabricii incepe in 1950, cand fondatorii DayGlo – Bob si Joe Switzer au dezvoltat un proces unic de productie a pigmentilor, care bineinteles a condus afacerea lor cu vopsea fluorescenta la un „boom” al cererilor, si mai recent, a adus companiei in anul 2012 desemnarea unui titlu de onoare „National Historic Chemical” din partea Societatii Americane de Chimie (ACS) pentru realizarile din domeniu.


sursa poza

Dar, haideti sa aruncam o privire in interiorul aglomeratei fabrici a DayGlo Color Corp., locul unde gasim in mod surprinzător masinarii industriale care in loc sa ne intimideze din cauza zgomotului si a marimii lor impunatoare, ne surprind prin faptul că sunt acoperite “din cap pana-n picioare” in roz fluorescent si in nuante stralucitoare de portocaliu.


sursa poza

Pigmentii fluorescenti si colorantii din fabrica Dayglo si-au gasit utilitatea in realizarea a nenumarate produse comerciale din intreaga lume, cum ar fi: conuri de trafic, tricouri, sapunuri, jucarii, sticle, vopsele, cerneluri, semne indicatoare, cutii, reviste sau orice alt produs la care nici nu ne-am gandi. Exista sanse sa fim si noi inconjurati de produse colorate la aceasta fabrica din Statele Unite.


sursa poza


sursa poza

Va invitam sa va deconectati pentru cateva minute si sa urmăriti videoclipul care ne dezvaluie povestea fabricii DayGlo. Veti mai putea afla modul in care pigmentii si colorantii sunt produsi si de ce sunt atat de vii culorile fluorescente vazute la cea mai colorata fabrica din lume, doar aici pe infoHALE:


sursa video

Vrei sa vezi toate fabricile care acum se construiesc? Click aici
Related Articles

Back to top button