Proiecte și șantiere

Inaugurarea noului sediu și halei de producție Baltur SIB: Un pas semnificativ în direcția dezvoltării economice a orașului Sibiu

Pe data de 22 martie a.c., SC Baltur SIB a marcat un moment deosebit în evoluția sa, inaugurând noul sediu modern situat pe strada Viile Sibiului nr. 1, alături de impresionanta hală de producție pentru instalații și componente de instalații termice, cu o suprafață totală de 1200 de metri pătrați. Evenimentul festiv a fost onorat de prezența distinsă a doamnei primar al Sibiului, Astrid Cora Fodor, precum și de patronii și reprezentanții tuturor firmelor implicate în această investiție remarcabilă.

Domnul Simion Stoichiță, director general al SC Baltur SIB, a condus cu mândrie oaspeții printr-o tură detaliată a noilor spații administrative, caracterizate de lumină și spațiu generos, realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și cu finisaje impecabile. De asemenea, vizitatorii au avut ocazia să descopere impresionanta hală de producție, unde a început deja procesul de dotare cu utilaje necesare, inclusiv poduri rulante, cu planuri de finalizare până la sfârșitul anului în curs, când va fi demarată producția efectivă.

La finalul ceremoniei, domnul Simion Stoichiță a transmis sincere mulțumiri doamnei primar pentru prezența sa, subliniind sprijinul vital al administrației locale pentru mediul privat și pentru dezvoltarea continuă a companiei. „Onoarea pe care o aveți de a fi aici este o dovadă a sprijinului oferit de dumneavoastră și de administrația locală sibiană pentru mediul privat și nu numai. Vreau să mulțumesc din suflet colaboratorilor noștri pentru efortul depus aici și îi îndemn să rămână alături de noi, pentru că drumul nostru către dezvoltare nu s-a încheiat”, a declarat domnul Stoichiță.

Primarul Astrid Cora Fodor a exprimat, la rândul ei, recunoștința pentru invitație și a subliniat importanța colaborării dintre mediul de afaceri și administrația locală în promovarea unei dezvoltări armonioase a Sibiului. „Observăm că, în ciuda pandemiei, administrația sibiană nu a majorat taxele și impozitele locale, ceea ce demonstrează dorința noastră de a sprijini activitățile economice desfășurate de dumneavoastră. Realizările remarcabile de la Baltur Sib sunt doar un exemplu al potențialului acestei regiuni în plin proces de modernizare”, a afirmat doamna primar.

Inaugurarea acestor noi facilități reprezintă nu doar un moment important pentru Baltur SIB, ci și un pas semnificativ în direcția dezvoltării economice și moderne a orașului Sibiu.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button