Stiri

Inca 20 de luni si la Dudestii Noi se va produce de 5 ori mai mult mobilier tapitat

Rus-Savitar, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din pal din Romania, a lansat proiectul de modernizare si extindere a fabricii de mobilier tapitat, proiect co-finantat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul Operaţional Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013.

Investitia are o valoare totala de 23.504.901,57 de lei, din care 8.067.923,595 lei valoarea finantarii nerambursabile si presupune extinderea fabricii actuale de mobilier tapitat la 7.286,95 mp, diversificarea portofoliului de produse si achizitia a 651 de echipamente tehnologice de ultima generatie. Implementarea proiectului se desfasoara pe 22 de luni incepand cu iulie 2012 si finalizandu-se in mai 2014.

vrei sa ofertezi sute de hale in constructie sau proiectare

“Noua fabrica de mobilier tapitat ne va permite sa oferim 10.000 produse de mobilier tapitat pe luna, adica de 5 ori mai mult decat capacitatea actuala. Produsele, atat cele din material textil cat si cele din piele ecologica, vor fi mult mai variate si mai complexe.

Vom continua insa sa ne adresam tuturor categoriilor de cumparatori, astfel incat produsele noastre vor avea preturi foarte accesibile”, a declarat Cristian Rusu, director general Rus-Savitar.

Produsele de mobilier tapitat produse la Timisoara includ printre altele canapele, coltare, paturi tapitate. Acestea vor fi disponibile incepand cu anul viitor in reteaua proprie de retail Casa Rusu, care numara in prezent 21 magazine, in retelele de tip DIY dar si la export.

Linia de productie de mobilier tapitat se adauga altor 5 linii complet automatizate de productie de mobilier din pal, toate localizate in parcul logistic de 100.000 mp din Dudestii Noi, Timis.

sursa
Related Articles

Back to top button