Stiri

INDUSTRIAL: 4097 proiecte monitorizate în 2019

În 2019 cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA.ro au fost monitorizate 4097 de investiții industriale. Această cifră indică o creștere cu 18 puncte procentuale comparativ cu anul 2018 când aceeași sursă indica 3467 investiții încadrate în domeniu. 

Zona de Nord-Vest continuă să fie un magnet pentru investitori, drept urmare este gazdă pentru numeroase proiecte încadrate pe domeniul Industrial. Vorbim aici de 857 investiții monitorizate de echipa IBC Focus, cifră care marchează și o creștere cu 21 puncte procentuale comparativ cu cifrele identificate în 2018. Locul 2 în acest clasament revine zonei de Sud cu 644 investiții identificate, în timp ce pe 3 regăsim zona Centrală cu 583 investiții.

1 din 2 proiecte industriale sunt spații de depozitare sau de producție

Dacă ofertați materiale sau servicii dedicate segmentului: Spații de Depozitare sau Producție, aflați că statisticile sunt destul de optimiste în ceea ce vă privește. Potrivit studiului realizat, 1 din 2 investiții Industriale se încadrează în această categorie, mai precis 2030 proiecte. Statistica este destul de asemănătoare celei realizate anul trecut, fapt ce nu confirmă decât că atenția specialiștilor va fi, cu siguranță, în continuare direcționată spre acest segment.

În 2019 specialiștii au mai fost interesați și de Spațiile de Producție (1287 investiții monitorizate), dar și de Ateliere și Spații de Reciclare (548 investiții monitorizate).  

Iată cum arată distribuția pe hartă a celor 4097 de proiecte identificate cu ajutorul VICTA.ro

Vrei să ai acces la toate proiectele de acest tip? Solicită acum un demo gratuit la VICTA!
Related Articles

Back to top button