Proiecte și șantiere

Investitie de 83 de milioane de lei in judetul Arges

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect la care se propun lucrari de construire: o fabrica de componente auto si scaune auto asamblate.         

Producatorul turc de componente pentru industria auto a inaugurat lucrarile de extindere a capacitatii fabricii din Oarja, judetul Arges, unde vor fi create 481 de locuri de munca, in urma unei investitii de 82,85 milioane lei, investitia fiind cofinantata prin ajutor de stat, potrivit unui comunicat al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Compania isi suplimenteaza, prin unitatea de la Oarja, capacitatea actuala de productie in vederea fabricarii de componente auto si scaune auto asamblate.

Prin intermediul proiectului, este vizata extinderea productiei catre scaune din fata si din spate pentru Logan si Sandero, dar si extinderea productiei de structuri pentru scaune pentru Logan si Sandero.

Noua capacitate de productie va fi operationala pana la sfarsitul anului.

”Acest proiect este un exemplu foarte bun pentru strategia Guvernului de a atrage investitii straine si de a sustine proiectele industriale cu valoare adaugata mare, prin intermediul ajutoarelor de stat. Le-am transmis investitorilor turci sa integreze cat mai multe IMM-uri din Romania in lantul valoric, pentru ca astfel putem genera o crestere economica sustenabila, de care vor beneficia inclusiv investitorii straini”, a declarat ministrul Stefan Radu Oprea, care a participat la inaugurarea lucrarilor.

Conform beneficiarului, proiectul se afla la etapa de PUZ. Se preconizeaza ca, constructia va fi demarata in perioada de toamna.Ofertele pentru materiale si servicii pot fi transmise intr-o etapa mai avansata a proiectului.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button