Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

La cine apelati pentru proiecte industriale complexe sau retehnologizari?

Experienta in domeniu, portofoliile cu proiecte complexe finalizate cu succes precum si capacitatea de adaptare la nevoile clientilor  sunt esentiale in alegerea firmei potrivite pentru abordarea proiectelor din domeniul industrial…si nu numai!

Peste 2 decenii de activitate in constructiile civile, industriale si agricole s-au concretizat cu numeroase proiecte finalizate cu succes de societatea Anver Impex. Unul dintre cei mai vechi clienti care a avut incredere in serviciile companiei este S.C Avicola Crevedia SA, cu care Anver Impex colaboreaza din anul 1998.

In ultimii ani societatea a realizat lucrari de constructii pentru BMC Truck & Bus SA (Sediu firma si hala industriala pentru asamblare autobuze), Agroli Group SRL (Fabrica de nutreturi combinate si silozuri depozitare), Mng Global Trading (pardoseli, drumuri si platforme), Romfaina (Silozuri depozitare), SC Coral Instal Construct (Birouri si hala depozit), Angst, Avicola Tartasesti, Heberger Constructii (Silozuri cereale).

anver2

Calitatea este principiul de baza al societatii noastre.

Servicii asigurate:

  • ofertare, verificare tehnica, consultanta
  • executie de lucrari complexe de constructii în domeniul industrial (constructii industriale, agrozootehnice, montaj utilaje)
  • executie de lucrari în domeniul civil (sedii administrative, social culturale, lucrari edilitare, locuinte)
  • lucrari de retehnologizare, întretinere, reparatii, restaurari
  • lucrari de structuri metalice, montaj structuri metalice, lucrari de zidarie, tencuieli, finisaje
  • lucrari de instalatii sanitare, canalizari, apa

anver-silozuri

S.C ANVER IMPEX SRL este o societate comerciala privata infiintata in anul 1992. Societatea are ca obiect de activitate lucrari de constructii civile, industriale si agricole si un numar mediu de 35 de angajati. Lucrarile realizate de societate, in decursul celor 24 ani de activitate, au fost permanent de foarte buna calitate, fapt ce a dus la pastrarea clientilor si la varietatea acestora, executand lucrari industriale cat si civile.
Related Articles

Back to top button