Stiri

Licitatia pasionatilor de utilaje – 14 mai 2020

De ce licitație ONLive?
COLOSUS aduce pe piața din România conceptul de LICITAȚII de mașini, utilaje și bunuri și ajută companiile să își transforme cel mai rapid stocurile în cash.

Am creat o LICITAȚIE ONLive, unica in Europa specializată în vânzarea de bunuri second hand care se vând de 10 ori mai rapid și la un preț mai bun decât prin metodele clasice. Practic toate bunurile de la o licitație se vând în aceeași zi.

Cu ajutorul digitalizării, eficientizam timpul și costurile operaționale în proces complex de vânzare.

Care sunt avantajele Licitatiei Colosus?

1. Cea mai rapidă metodă de vânzare
COLOSUS este cea mai rapidă metodă de vânzare a bunurilor second hand și transformarea lor direct în cash. Toate bunurile de la o licitație vor fi vândute într-o singură zi.

2. Evaluarea bunurilor cu ajutorul evaluatorilor profesioniști de la COLOSUS

3. Inspecții tehnice și rapoartelor detaliate realizate de profesioniști
Fiecare produs va fi inspectat cu ajutorul inspectorilor independenți de la COLOSUS. Vom realiza poze, video-uri și rapoarte tehnice detaliate cu specificațiile și starea produsului.

4. Marketing și promovare la nivel European
● Peste 80.000 de utilizatori lunar prin site-urile partenerilor.
● Peste 62.000 de fani care ne urmăresc zilnic pe rețelele de socializare.
● Peste 42.000 de contacte detaliate cu potențiali cumpărători.
● Peste 260.000 de urmăritori pe platformele cu care colaborăm, expunem utilajele la nivel european.

5. Ne ocupăm de întreg progesul de vânzare.
Nu vă mai pierdeți timpul cu clienții care vă sună, vă scriu emailuri, vă cer detalii și vor să vină să vă inspecteze utilajele. Investiții mult timp, energie și resurse în procesul de vanzare și nici măcar nu aveți siguranța că vor vinde. Colaborarea cu COLOSUS este pe baza unui comision de succes și plătești doar pentru rezultate.

6. Nu există costuri logistice, operaționale și cu depozitarea.
Utilajele rămân la sediul dumneavoastra și nu se mai transportă la o locație anume ci se vând direct pe platforma online a Licitației. Vânzătorii scapă de costurile logistice mari ale utilajelor, fiind o licitație ONLive,

7. Experiența de peste 20 de ani în utilaje și licitații la nivel mondial COLOSUS are o echipa de experți în utilaje și licitații din America și Europa.
Licitațiile sunt un domeniu specific care necesita multa experienta și responsabilitate.

8. Un nou canal de marketing și vanzare
Pe langa vanzarea unor utilaje la licitație, COLOSUS va poate pune la dispoziție informații despre toti clientii interesati în produsele dumneavoastra, atat castigatorii cat și date de contact ale companiilor care au licitat. Acesta este un beneficiu unic de marketing în Europa.

9. Toate tranzacțiile sunt de încredere și garantate.
Una dintre valorile noastre este onestitatea, făcând totul transparent și garantat prin contracte.

10. Platforma online de licitatii
Tot procesul de licitație se desfășoară online cu ajutorul tehnologiei și digitalizarii. Am făcut procesul foarte simplu pentru clienții care pot să își achiziționeze bunuri la licitație direct de pe telefon mobil de oriunde din lume.

De ce prețuri de pornire de la 0 și fără preț minim rezervat
Am testat mai multe modele și cu acest concept am obținut cele mai bune rezultate

Chiar dacă acest concept pare riscant pentru cel care vinde, în realitate atrage mult mai mulți cumpărători interesați să cumpere. Este un model care funcționează de ani de zile în Statele Unite, Germania, Olanda și alte țări cu experiență în licitații.

Cu toate ca prețurile pornesc de la 0 ele vor urca în funcție de cerere și pot chiar sa depaseasca prețul pieței datorită experienței unice de licitație care încurajează cumparatorii sa liciteze.

Pentru înscrieri accesați: https://colosus.ro/cum-vand-utilaje-colosus/
Related Articles

Back to top button