Proiecte și șantiere

Logistic Park construieste o hala noua

Logistic Park continuă investițiile în zona industrială a orașului Constanța. Aceștia doresc construirea unei hale care va avea ca scop depozitarea și va avea 3 corpuri.

Beneficiarul investiţiei doreşte realizarea unei hale cu funcţiunea de depozitare formată din 3 corpuri: hală cu spații administrative și depozitare cu regim de înălțime P+1E, copertină pentru depozitare exterioară cu regim de inalțime P și spații tehnice, rezervor de apa și cameră pompe. Terenul, cu suprafața totală de 109.000 mp conform acte și măsurători se află în municipiul Constanța.

Vecinătăţile amplasamentului sunt: la Nord – S.C. DOBROGEA S.A., la Sud – Șoseaua Industrială, la Est – Inercom Topaz, la Vest – Alee de acces S.C. LOGISTIC PARK S.A.

Spaţiile verzi se înscriu în prevederile generale ale zonei. Se propun lucrări de amenajare, caracteristice amenajărilor tip grădină şi lucrări de punere în valoare a plantaţiilor existente de pe amplasament. Jardinierele vor fi întreţinute permanent. Se prevăd amenajări cu flori de sezon în tot timpul anului.

 
Related Articles

Back to top button