Stiri

Marti incepe METAL SHOW & TIB la Romexpo! Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW & TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti.

Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW & TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

METAL SHOW & TIB reprezinta o unificare a pietei targurilor industriale si o ocazie unica de a va documenta direct de la specialisti, de a compara oferte, de a face achizitii si de a identifica noi parteneri de afaceri. Targul ofera acces la tehnologii de ultima generatie, la cele mai noi tendinte din industrie si numeroase beneficii atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Ce vei gasi numai la METAL SHOW & TIB:

  • Lideri din industrie precum Amada , Trumpf, Iscar, Bystronic, Fanuc, GreenBau, Mazak, Salvagnini, Mapal, Ceratizit si multi altii
  • 180 companii din 14 tari: Belgia, Bulgaria, China, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, Spania, Turcia si Ungaria, care ocupa o suprafata expozitionala de 15.000 mp
  • Peste 280 brand-uri de renume din urmatoarele domenii: prelucrarea tablelor, prelucrari prin aschiere, debitare cu laser, plasma si jet de apa, scule de precizie si dispozitive de prindere, automatizari si robotica, sudura, solutii CAD-CAM, tratamentul suprafetelor, prelucrari mecanice, inginerie electrica si energetica, inginerie mecanica, pompe, compresoare si componente, hidraulica, furnizori industriali, solutii SMART FACTORY si Industrie 4.0.
  • Demonstratii LIVE pe 6 lasere industriale si peste 90 de utilaje in functiune care vor oferi un adevarat show tehnologic.
  • Conferinta Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor care creeaza un cadru specializat de networking intre firmele/institutiile/asociatiile de profil si specialistii din industrie

Accesul in cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza inregistrarii online. Vizitatorii pot descarca invitatia gratuita pewww.metalshow-tib.ro.

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B2:

14 – 16 mai 2019: 09.00 – 17.00

17 mai 2019: 09.00 – 16.00

Vino sa simti puterea tehnologiei la METAL SHOW & TIB 2019 – intre 14-17 mai, la Romexpo-Bucuresti!


Related Articles

Back to top button