In calitate de proiectant si antreprenor general, MASTERBUILD finalizeaza lucrarile de modernizare a depozitului Ravago din Bucuresti, amplasat pe Soseaua Odaii.

Proiectul a cuprins reabilitarea si modernizarea spatiului logistic si de birouri de 6.000 mp al Ravago Romania, companie ce face parte din grupul Ravago cu sediul în Arendonk, Belgia.

Lucrarile au inclus modernizarea halei Ravago si extinderea zonei de birouri din cadrul cladirii existente. MASTERBUILD a reabilitat structura metalica in cadrul halei, a reabilitat si extins platformele de depozitare, a realizat noi platforme pentru parcare si pentru un nou grup generator si a construit, de asemenea, o noua statie de pompe.

Toate lucrarile de constructie s-au desfasurat fara a fi necesara relocarea activitatii clientului, cu echipa de angajati Ravago desfasurandu-si activitatea in cladirea existenta, concomitent cu derularea lucrarilor. De asemenea, un element de particularitate este ca extinderea structurala a suprafetei de birouri s-a desfasurat in interiorul unei cladiri existente.

„Am reusit sa transformam, cu ajutorul partenerilor de la MASTERBUILD, depozitul logistic si birourile din locatia Ravago Odaii intr-o cladire moderna, functionala, aliniata tuturor standardelor de calitate in domeniu”, declara Marius Glavan, Logistics Manager, Ravago Romania.